Frysetørrede Hindbær 20g
Frysetørringen sker ved at de friske bær fryses ind til minus 20 grader, hvorefter de kommer i frysetørringskabinetter. Her bliver der sat varme og vacuum på, således at isen i produkterne fordamper uden at produktet tør op. Denne proces giver ”rene” produkter uden nogen form for tilsætningsstoffer. De bibeholder alle næringsstoffer, mineraler og vitaminer. De bibeholder farve og struktur og den intense og kraftige smag. De har en lang holdbarhed ved korrekt opbevaring og risikoen for virus er praktisk talt ikke tilstedeværende efter frysetørring. Frysetørrede hindbær er velegnet til pynt og som smagsgiver på is og desserter. Perfekt sammen med marcipan og nougat til den hjemmelavede konfekt. Farve- og smagsgivere til muffins, wienerbrød og andet bagværk.
Ingredienser: Hindbær
Næringsindhold pr. 100 gram: | |
Energi | 1661 KJ (394 kcal) |
Fedt | 6,5 gram |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,4 gram |
Kulhydrat | 70 gram |
- heraf sukkerarter | 39 gram |
Kostfibre | 14 gram |
Protein | 7 gram |
Salt | 0,01 gram |