Soltørrede tomater 280g
Høsten af solmodne tomater foregår typisk i august og september. De høstede tomater halveres og lægges ud i solen under nogle store net. Her tørres de i ca. 2 døgn hvorefter de er klar til den videre forarbejdning.
For brugbarhedens skyld har vi skåret de soltørrede tomater i skiver og lagt den i en olielage med udsøgte krydderurter og et enkelt fed hvidløg. Denne recept sikrer dig nogle saftige og smagfulde soltørrede tomater som kan anvendes til stort set alle sydlandske kødretter.
Men prøv dem endelig også smagssætter i en grøn salat eller en lækker sandwich.
Ingredienser: Soltørrede tomater (60%), solsikkeolie, vineddike (indeholder sulfitter), havsalt, hvidløg (1%), oregano (0,8%), surhedsregulerende middel (citronsyre), antioxidant (ascorbinsyre).
Næringsindhold pr. 100 gram: | |
Energi | 986 KJ (238 kcal) |
Fedt | 17 gram |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,8 gram |
Kulhydrat | 14 gram |
- heraf sukkerarter | 12 gram |
Kostfibre | - gram |
Protein | 3,3 gram |
Salt | 3,0 gram |