TIL ALLE KAGEELSKERE

FÅ DET FINISH DU ØNSKER MED BAGEKOLLEKTIONEN FRA SVANSØ

Nogen elsker at bage brød, andre at bage kage. Hvis du hører til i den sidste kategori, er de nye bageprodukter fra Svansø helt sikkert noget for dig. De er nemme at bruge og giver dine kager det der touch – du ved – som kan være lidt svært at få frem.

Med de nye bageprodukter kan du roligt sætte ambitionerne lidt højere end ellers. Med Konditorens Piske og Bagefast Frugtfyld fra Svansø løfter du nemt niveauet et par grader med kager, der står knivskarpt og præsenterer sig helt professionelt. Kager der er sjove at lave og en fornøjelse at servere.

Se opskrifter her

BAG SOM EN KONDITOR

KONDITORENS PISKE ER PERFEKT NÅR SKUMMET SKAL STÅ SKARPT ENTEN HJEMME ELLER UDE

Brug Konditorens Piske i stedet for flødeskum. Det er supernemt at arbejde med og giver det flotteste resultat. Vælg mellem Konditorens Piske Natural eller Konditorens Piske Toffee.

  • NEMT & ENKELT AT ARBEJDE MED
  • ENSARTET RESULTAT HVER GANG
  • CREMET & LUFTIG KONSISTENS
  • BRUG KREATIVT I DINE KAGER
  • - ELLER I DE ISKOLDE FRISTELSER

KONDITORENS FASTELAVN

FASTELAVN ER HØJSÆSON FOR DE LÆKRE BOLLER OG KONDITORENS PISKE ER EN LÆKKER GENVEJ TIL DET HELT RIGTIGE CREME & SKUM.

Når du bager de lækre fastelavnsboller, så er Konditorens Piske et lækkert plantebaseret alternativ til piskefløde. Pisk eksempelvis Konditorens Piske til en fast skum og smag til med vaniljesukker – så er du klar til at fylde og dekorere fastelavnsbollerne.

Brug gerne sammen med bagefast frugtfyld.

SÆT EKSTRA SMAG PÅ MED BAGEFAST FRUGTFYLD

PERFEKT NÅR DU ØNSKER DET SKARPE SNIT, DER IKKE FLYDER UD

Bagefast Frugtfyld er klar til brug og kan bruges som det er og blot trykkes ud i lagkager, boller, mousse osv. Du kan også bage frugtfyldet med i tærter, kager, muffins, fastelavnsboller osv. Det holder formen fint og flyder ikke ud. Og så smager det skønt af frugt.

  • Klar til brug
  • 60% frugtindhold
  • Til bagning & desserter
  • Uden konserveringsmidler

(S)YNDIG PÅSKE

PÅSKEN ER FOR MANGE ENSBETYDENDE MED AT RYKKE SAMMEN I KØKKENET OG SÆTTE FOKUS PÅ DEN GODE SMAG, OG HER ER KONDITORENS PISKE PERFEKT TIL AT SIKRE ET LÆKKERT RESULTAT.

I påsken må det hele gerne være lidt mere lækkert og lidt mere hyggeligt. Vi giver dig nedenfor 4 skarpe bud på en smagfuld påske. Og om kagen eller desserten skal være yndig – eller måske syndig, er op til dig.

KØB PRODUKTERNE HER

FIND KONDITORENS PISKE & BAGEFAST FRUGTFYLD I FØLGENDE SUPERMARKEDER:

Find også Konditorens Piske Natural i SuperBrugsen & Kvickly.