-->

Cantuccini med mandler

Ingredienser:
  • 2 æg
  • 220 g sukker
  • 280 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 100 g Svansø Mandler
  • ½ dl fløde
Tilberedning:
  1. Tænd ovnen på maks varmluft, og lad den blive godt varm. 
  2. Pisk æg og sukker til en æggesnaps. 
  3. Sigt hvedemel og bagepulver i. Tilsæt salt og rør det hele godt sammen. 
  4. Tilsæt hele mandler og ælt dejen godt sammen. 
  5. Beklæd en bageplade med bagepapir og form med hænderne to aflange ”brød” på ca. 30 cm i længden og 5 cm i bredden. 
  6. Skru ovnen ned på 180 grader varmluft. 
  7. Pensl brødene med fløde og sæt dem ind i ovnen.
  8. Bag i ca. 25 minutter til de er gyldne udenpå. 
  9. Lad brødene køle af i 5 minutter og skær dem herefter på skrå til små cantuccini med en tykkelse på ca. 2 cm. Brug en brødkniv til dette. 
  10. Læg cantuccini tilbage på bagepladen med den skåret side nedad og bag dem yderligere i 15 minutter til de er gyldne og sprøde. Hold godt øje efter 10 minutter. 
  11. Opbevarer dem i en lufttæt beholder, efter de er helt afkølet. 
Cantuccini med mandler
Antal: 40 stk
Tid: 50 min.
Sværhedsgrad: Middel
Print