-->

Chiagrød med hindbær og mandelsmør

Ingredienser:

4 dl mælk (plantebaseret kan også bruges)
6 spsk. Svansø chiafrø
2 tsk. ahornsirup
2 dl frosne hindbær
1 dl yoghurt (plantebaseret kan også bruges)
2 spsk. mandelsmør
6-8 mynteblade
1 håndfyld vindruer
1 håndfuld friske hindbær 

Tilberedning:

Giv hindbærerne et lille opkog sammen med vand. Kom herefter mælk og hindbær i en blender og blend.
Hæld hindbærmælken over i et stort syltetøjsglas og tilføj ahornsirup og chiafrø. Rør godt rundt og stil glasset på køl i 20 minutter.

Efter de 20 minutter skulle grøden gerne have sat sig og blevet mere cremet. Fordel chiagrøden i to glas og kom herefter
1 spsk. mandelsmør i hvert glas. Fordel herefter yoghurt, mynte, vindruer og hindbær i de to glas.

Spises kold.
 

Chiagrød med hindbær og mandelsmør
Antal: 2
Sværhedsgrad: Nem
Print