-->

Græskarsalat med saltede mandler

Ingredienser:

Salat:
1 butternut squash 
3 spsk olivenolie
3 håndfulde blandet salat
1 rødløg 
1/2 bundt koriander
1/2 bundt persille 
1 håndfuld saltede mandler fra Svansø
1/4 granatæble, kerne herfra 

Dressing:
1 avokado
1 dl havremælk
2 spsk olivenolie
1 fed hvidløg
3-4 jalapenos
1 spsk limesaft 
Salt og peber

Tilberedning:

Varm ovnen til 200 grader. Skær squashen i skiver af 1 cm og fjern kødet og kernerne. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og hæld olivenolien på. Brug hænderne til at gnide dem lidt rundt, så de bliver dækket af olien. Bag i 25 minutter, indtil de er møre og gyldne. 
Pil hvidløg og avokado og kom begge dele i en blender sammen med resten af ingredienserne til dressingen. Smag til med salt og peber. Skær rødløget i skiver og hak koriander og persille. Hak også de saltede mandler. Læg en bund af salat på et fad, kom de bagte squash skiver ovenpå efterfulgt af løg, granatæblekerner, persille og koriander og mandler. Slut af med dressingen ovenpå.

Græskarsalat med saltede mandler
Antal: 2
Tid: 35 min.
Sværhedsgrad: Nem
Print