-->

Græskarsuppe med stegte svampe

Ingredienser:
  • 250 g blandede svampe, fx champignon, østershatte, kejserhatte, portobello, kantareller
  • 1 spsk. Svansø Olivenolie 
  • 1 fed presset hvidløg 
  • 2 kviste timian
  • Salt og friskkværnet peber

Desuden

  • 1-2 Svansø Græskarsupper
  • Frisk timian 
Tilberedning:
  1. Rens svampene grundigt. 
  2. Varm en pande op på det højeste blus indtil den ryger.
  3. Kom olivenolie på og steg svampene hårdt i ca. 1 minut uden at røre i panden. 
  4. Kom hvidløg og timian på og vend det hele rundt og steg yderligere i 1-2 minutter. 
  5. Smag til med salt og peber. 
  6. Varm imens suppen op og servér med stegte svampe og frisk timian på toppen. 
Græskarsuppe med stegte svampe
Antal: 2-4 pers
Tid: 15 min.
Sværhedsgrad: Nem
Print