-->

Hjemmelavet granola med frysetørrede jordbær

Ingredienser:
  • 110 g nødder, fx hasselnødder, mandler og valnødder
  • 100 g grovvalsede havregryn
  • 40 g solsikkekerner 
  • 1 tsk kardemomme
  • 1 nip salt
  • 40 g smør
  • 135 g honning
  • 20 g frysetørrede jordbær fra Svansø
Tilberedning:
  1. Tænd ovnen på 150 grader varmluft. 
  2. Hak nødderne groft og vend dem med havregryn, solsikkekerner, kardemomme og salt. 
  3. Smelt smør og honning i en gryde. Kom de tørre ingredienser i og vend det hele godt sammen. 
  4. Kom blandingen på en beklædt bageplade og spred det godt ud.
  5. Bag det i ovnen ca. 25 minutter, til det er gyldent.
  6. Lad det afkøle fuldstændig, bræk det fra hinanden og vend med frysetørrede jordbær.
  7. Kom det i en lufttæt beholder. 
Hjemmelavet granola med frysetørrede jordbær
Antal: 1 glas
Tid: 40 min.
Sværhedsgrad: Nem
Print