-->

Knuste kartofler med hvidløg og timian

Ingredienser:

800 g små kartofler 
75 g smør 
2 fed hvidløg, presset
5 kviste timian 
Salt og friskkværnet peber 
50 g parmesan 

Serveringsforslag
Purløg, finthakket
Svansø Aioli

Tilberedning:

Rens kartoflerne og kog dem hele i letsaltet vand i ca. 10-12 minutter.

Tænd ovnen på 180 grader varmluft. 

Hæld vandet fra.

Kom dem på en bageplade og knus dem let med en gaffel eller bunden af et glas. 

Smelt smør og pensl kartoflerne med det. Kom ligeledes timian og hvidløg på kartoflerne og krydr med salt og peber. 

Bag kartoflerne i ovnen i ca. 12 minutter.

Tag kartoflerne ud og riv parmesan over. 

Bag dem yderligere 5-7 minutter til de er gyldne og sprøde. Kig gerne til dem undervejs. 

Server med friskhakket purløg og aioli.

Knuste kartofler med hvidløg og timian
Antal: 4 pers
Tid: 20 min
Sværhedsgrad: Middel
Print