Myslibar med chokolade og hindbær - Vegansk

Ingredienser:

1 dl Svansø hakkede mandler
1 dl Svansø solsikkekerner
1 dl Svansø græskarkerner
10 Svansø dadler
0,5 dl Svansø chiafrø
0,5 dl Svansø hørfrø
1 dl Svansø kokosmel
2 spsk. peanut butter
6 spsk. kokosolie
2 spsk. agave sirup
100 g mørk chokolade
10 g Svansø frysetørret hindbær

Tilberedning:

Kom mandler, solsikkekerner, græskarkerner og dadler i en blender eller minihakker. Blend til du har en grov masse. Kom blandingen i en stor skål og tilføj desuden chiafrø, hørfrø og kokosmel. Smelt peanutputter, kokosolie og sirup i en lille kasserolle eller i mikroovnen. Hæld den flydende blanding i skålen til nødderne, og rør godt rundt så alle nødder og frø er dækket. Kom blandingen i et aflangt fad, alt efter hvad du har til rådighed, og pres nødder og frø godt sammen. Smelt den mørke chokolade over et vandbad eller i mikroovnen, og kom den ovenpå myslibarerne med en ske. Top tilsidst med frysetørret hindbær, som du eventuelt kan lave til støv i en minihakker. Stil tilsidst myslibarerne på køl i en times tid, hvorefter de er klar til servering. Velbekomme!

Myslibar med chokolade og hindbær - Vegansk
Sværhedsgrad: Nem
Print