-->

Nemme fladbrød med chilipesto & grillede artiskokker

Ingredienser:

Fladbrød
3 dl hvedemel
1 dl rugmel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
2 spsk olivenolie fra Svansø
1,5 dl plantemælk

Øvrigt
1 glas chilipesto fra Svansø
1 glas grillede artiskokker fra Svansø
8 styks falafler
Eventuelt lidt salat eller friske krydderurter
Olivenolie til stegning

Tilberedning:

Rør gæren ud i det lunkne vand.
Tilsæt mel, olie og salt, og ælt dejen godt sammen.
Lad den hæve lunt i minimum 30 minutter.
Del dejen i 6 stykker, og rul stykkerne ud til små pizzaer.
Rør bruschetta og tomatkoncentrat sammen, og fordel det på de 6 bunde.
Fordel osten og top med artiskokker, skinke og skivede portobelle svampe.
Drys med oregano og bag pizzaerne i ca. 8 minutter ved 250 grader.
Alternativt på glohed pizzasten i 7-8 minutter ved 275 grader.

Nemme fladbrød med chilipesto & grillede artiskokker
Antal: 4 stk
Sværhedsgrad: Middel
Print