-->

Pandekager med mascarpone og hjemmelavet nutella

Ingredienser:

Nutella:
100 g Svansø hasselnøddekerner
2 spsk. Svansø akacie honning
50 g mørk chokolade

Pandekager med mascarpone:
3 æg (delt i æggeblommer og hvider)
3 spsk. sukker
2 tsk. vaniljesukker
1½ dl fløde
1½ dl minimælk
250 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
150 g mascarponecreme

Tilberedning:

Hjemmelavet nutella:
Rist hasselnøddekernerne i ovnen i 10-12 minutter. Blend hassenøddekernerne fint og bliv ved indtil de opnår en cremet konsistens. Tilsæt smeltet mørk chokolade og akacie honning og blend videre. Kom den hjemmelavede nutella på i en beholder og opbevar den på køl.
Tip: Inden nutellaen skal bruges taget den fra køl 1- 2 timer før, så den kan nå at blive lidt blød.

Pandekager med mascarpone:
Miks æggeblommer, sukker og vanilje sammen. Tilsæt fløde og mælk. Tilsæt herefter blandingen af mel og bagepulver. Vend mascarponecremen i dejen. Pist æggehviderne stive og vend dem i dejen. Steg pandekagerne i smør på panden. Pandekagerne spises med den hjemmelavede nutella.
Velbekomme!

 

Pandekager med mascarpone og hjemmelavet nutella
Antal: 14-16 stk.
Sværhedsgrad: Nem
Print