DIN BEDØMMELSE

BAGTE ÆBLER
MED KANEL OG DESSERT CREME

  • 40 minuter
  • 4 stk.
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

Skyl æblerne og skær dem fri fra kernehuset. Kom æblerne på to lag sølvfolie, der kan foldes rundt om æblerne. Kom 1 spsk. akaciehonning og 1 tsk. kanel på toppen af hver og pak dem ind i sølvfolien.

Kom æblerne på risten over bålet og giv dem ca. 30-40 min afhængig af hvor varmt bålet er. Tag æblerne ud af deres folie og servér med dessert creme og hasselnøddeflager.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!