DIN BEDØMMELSE

Bedstefars skæg med rabarber

  • Samlet tid: 60 minutter
  • 1 lille bradepande kage
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • Dej
  • 150 g blødt smør
  • 150 g sukker
  • 3 æggeblommer
  • 125 g hvedemel
  • 50 g Svansø Mandelmel
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 1 dl. sødmælk
  • Fyld
  • 300 g Svansø Rabarberfyld
  • Marengs-låg
  • 3 æggehvider
  • 200 g sukker
  • 100 g Svansø Rabarberfyld

Tilberedning

Pisk smør og sukker godt sammen til det er luftigt, og tilsæt æggeblommerne en ad gangen. Pisk grundigt og vend så forsigtigt hvedemel, mandelmel og bagepulver i dejen skiftevis med sødmælk.

Kom dejen i en lille bradepande (ca. 20×25 cm) beklædt med bagepapir, og bag kagen i ovnen ca. 20 minutter ved 175°C.

Pisk æggehvider stive og tilsæt sukker imens der fortsat piskes.

Tag kagen ud af ovnen og fordel ca. 250-300 g frugtfyld rabarber på overfladen. Bred marengsdejen ud over, og fordel øverst det sidste rabarber frugtfyld. Rør forsigtigt frugtfyldet i marengsens overflade, og fordel det i et fint mønster f.eks. med spidsen af en kniv eller et træspyd. Bag kagen færdig yderligere 20 minutter ved 175°C.

Lad kagen køle af inden servering.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!