DIN BEDØMMELSE

Blåbærsnegle

  • 16 stk.
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • Gærdej:
  • 25 g gær
  • 1 dl lunken mælk
  • 1 spsk. rørsukker
  • 1 tsk. kanel
  • 1 æg
  • 100 g blødt smør
  • 275 g hvedemel
  • Fyld:
  • 40 g blødt smør
  • 1½ tsk. kanel
  • 25 g Svansø Hasselnødder
  • 150 g revet marcipan
  • 175 g blåbær marmelade
  • 16 muffinbageforme

Tilberedning

1. Rør gær og mælk sammen. Tilsæt rørsukker, kanel, æg og smør.

2. Tilsæt til sidst melet, og ælt det hele godt sammen.

3. Lad dejen hæve lunt i 45 minutter.

4. Efter hævningen rulles dejen ud til ca. 30 x 50 cm.

5. Hak hasselnødderne groft, og rør dem sammen med det øvrige fyld.

6. Smør fyldet ud på dejen, og rul dejen sammen til en pølse.

7. Skær 16 skiver og placer dem i muffinsforme på en bageplade eller i en muffinbageform.

8. Lad dem efterhæve i 15 minutter, inden de bages i ovnen ved 200°C i ca. 15-20 minutter, til de er gyldne.

9. De afkølede snegle pyntes efter fantasi og lyst med glasur, perlesukker og nøddestykker.

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!