DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 250 g blandede svampe (fx champignon, østershatte, kejserhatte, portobello, kantareller)
-
1 spsk. Svansø Olivenolie
- 1 fed presset hvidløg
- 2 kviste timian
- Salt og friskkværnet peber
- Desuden:
-
1-2 Svansø Økologisk Græskarsupper
- Frisk timian
Tilberedning
1. Rens svampene grundigt.
2. Varm en pande op på det højeste blus, indtil den ryger. Kom oliven på og steg svampene hårdt i ca. 1 minut uden at røre i panden.
3. Kom hvidløg og timian på og vend det hele rundt. Lad det stege i yderligere 1-2 minutter.
4. Smag til med salt og peber.
5. Varm suppen op og servér med stegte svampe og frisk timian på toppen.
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!