DIN BEDØMMELSE

Havregrynskager med toffee og rabarberskum

  • 15 minutter (arbejdstid 10 minutter)
  • 4 personer

Ingredienser

  • 100 g smør
  • 3,5 dl. havregryn
  • 2 spsk. hvedemel
  • 150 g Svansø Rørsukker
  • 1 æg
  • 2 dl. Svansø Konditorens Piske Toffee
  • 1 pose rabarberfyld

Tilberedning

1. Smelt smørret og bland det med havregryn, hvedemel, rørsukker og æg

2. Læg dejen i små klatter på en bageplade beklædt med bagepapir, ca.1 spsk. pr. kage (husk god afstand mellem kagerne, da de flyder ud under bagningen)

3. Bag kagerne ca. 10 minutter ved 180°C til de er lysebrune

4. Lad kagerne afkøle

5. Pisk Konditorens Piske Toffee med rabarberfyld til et luftigt skum

6. Fordel rabarberskum på halvdelen af kagerne og afslut med top af den anden halvdel af kagerne.

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!