DIN BEDØMMELSE

Hokkaidosuppe

  • 45 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Mariner torskefileterne med olivenolie, havsalt og peber.

2. Tænd ovnen på 200°C.

3. Rens hokkaidogræskarret og skær det ud i grove tern.

4. Skær løg og hvidløgsfed ud i grove tern og drys dem med 2 tsk. havsalt og peber.

5. Sauter løgene i 3 spsk. olivenolie i 4-5 minutter.

6. Tilsæt græskarstykkerne og sauter videre i ca. 5 minutter.

7. Tilsæt hønsebouillonen og bring det hele i kog.

8. Blandingen koges i ca. 20 minutter til græskarstykkerne er møre.

9. Kom torskefileterne i et ovnfast fad, dæk med alufolie og bag fisken i midten af ovnen i ca. 20 minutter, til fisken er mør.

10. Purér suppen med en stavblender, til suppen er helt jævn.

11. Smag til med salt og peber og evt. ekstra olivenolie.

12. Portionsanret suppen og pynt med krydderurter.

Serveres med Svansø croutoner.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!