DIN BEDØMMELSE

Krigsfisk med remoulade

  • 35 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 4 mellemstore pastinakker
  • 100 g hvedemel
  • 200 g vand
  • 3 håndfulde pankorasp
  • 1 dl smagsneutral olie
  • 1 hoved hjertesalat
  • 4 skiver rugbrød
  • 4 spsk. Svansø Planterbaseret Remoulade
  • 1 citron
  • 1 bundt frisk dild
  • Salt og friskkværnet peber

Tilberedning

1. Tænd ovnen på 180°C varmluft.

2. Skræl pastinakkerne og skær dem over på langs.

3. Kom et stykke bagepapir på en bradepande og fordel pastinakkerne derpå.

4. Bag dem i ca. 15-20 minutter – eller indtil de er møre.

5. Når pastinakkerne er kølet en smule, piskes hvedemel og vand sammen i en skål. I en anden skål kommes pankorasp.

6. Kom først pastinakkerne i melblandingen og siden i pankoraspen – sørg for, at de er godt dækkede.

7. Kom olien på en pande og lad den varme godt op.

8. Steg pastinakkerne i den varme olie i ca. 3 minutter på hver side.

9. Skyl hjertesalaten, anret det på rugbrødet og kom de friterede pastinakker ovenpå.

10. Kom 1 spsk. remoulade ovenpå og anret med citronbåde samt dild på toppen.

11. Krydr med salt og peber.

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!