DIN BEDØMMELSE

Påske pavlova med rabarbercreme og påskeæg

  • 1 time og 20 minutter
  • 1 krans
Rated 4 out of 5
(1)

Ingredienser

Tilberedning

1. Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeret lidt efter lidt, mens der stadig piskes. Tilsæt condimento og majsstivelse og pisk marengsen godt igennem.

2. Smør 8 spsk. marengs ud i cirkler som hænger sammen i en krans. Kom resten af marengsen i en sprøjtepose, og sprøjt så en lille rede på hver cirkel.

3. Hvis der er marengs-dej i overskud, kan det sprøjtes i små kys-kager på en anden bageplade og bages sammen med kransen, dog kun ca. 1 time ved 110°C

4. Bag marengsen i oven ved 110°C i ca. 1,5 time. Sluk for ovnen og lad marengsen stå ½-1 time mere.

5. Pisk Konditorens piske sammen med rabarberfyld og sprøjt cremen i de afkølede reder. Pynt med påskeæg på toppen.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!