DIN BEDØMMELSE

Pastasalat med butterbeans, rugbrødscroutoner og Tomat/Paprika dressing

  • Samlet tid: 20 minutter
  • 4 pers.
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

Kog pasta efter anvisning på emballagen, og lad afkøle.

Overhæld de grønne bønner med kogende vand, lad dem hvile et øjeblik og hæld vandet fra. Skær peberfrugt i strimler og bland babysalat og butterbeans med peberfrugt, grønne bønner og pasta.

Skær rugbrødet i tern, opvarm olivenolie på en pande og rist rugbrødsternene i olien 4-5 minutter ved mellemhøj varme. Drys med groft salt.

Server pastasalaten med rugbrødscroutoner og Tomat/Paprika dressing.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!