DIN BEDØMMELSE

Rabarbermuffins med rabarberskum

  • Samlet tid: 45 minutter
  • 12-14 stk.
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • Dej:
  • 200 g blødt smør
  • 200 g Svansø Rørsukker
  • 4 æg
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 100 g havregryn
  • 250 g rabarberfyld
  • 200 g hvedemel
  • Rabarberskum:
  • 2 dl Konditorens Piske neutral
  • 150 g rabarberfyld

Tilberedning

Pisk smør og sukker godt sammen til det er lyst og skummende, og tilsæt æggene et ad gangen. Pisk grundigt undervejs. Tilsæt vaniljesukker, bagepulver og havregryn, og rør godt sammen. Tilsæt frugtfyld og hvedemel, og vend dejen forsigtigt sammen til den er ensartet. Fordel dejen i 12-14 muffinforme og bag dem i ovnen ca. 20 minutter ved 175°C.

Hæld konditorens piske sammen med frugtfyld rabarber i en røreskål, og pisk ved høj hastighed til et luftigt skum. Pynt de afkølede muffins med rabarberskum.

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!