DIN BEDØMMELSE

Ingredienser

  • 100 g brun farin
  • 100 g hvedemel
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 1 spsk. bagepulver
  • 1 tsk. natron
  • 1 tsk. kanel
  • ½ tsk. fint havsalt
  • 2 pasteuriserede æg
  • ¾ dl rapsolie
  • 2 dl gulerødder, revet groft
  • Pynt:
  • 500 ml Svansø Konditorens Piske Naturel
  • 100 g figurmarcipan, hvid
  • 30 g figurmarcipan, blå og grøn
  • 50 g mørk chokolade, smeltet

Tilberedning

1. Bland hvedemel, farin, vaniljesukker, bagepulver, natron, kanel og salt i en skål.

2. Tilsæt æg og rapsolie og pisk det godt sammen.

3. Vend de revne gulerødder i.

4. Hæld dejen i en smurt springform.

5. Sæt straks kagen i en 175 grader varm ovn og bag den ca.
35 minutter.

6. Tjek med en kniv at dejen er bagt. Der må ikke hænge noget ved. Køl kagen helt af.

7. Pisk Konditorens Piske til luftigt skum og smør kagen op med skummet, så der er et tyndt lag over hele kagen.

8. Sprøjt derefter et tykkere lag på kagen og form kælkebakker med større bevægelser med en spiseske.

9. Lav snemænd af marcipankugler pyntet med marcipan og små bitte dryp smeltet chokolade.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!