DIN BEDØMMELSE

Sprød sandwich

  • 30 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 50 g Green Valley pinjekerner
  • 4 økologiske ciabattaboller
  • 1 glas Svansø Økologisk rød pesto
  • 1 økologisk frillicesalathoved
  • 16 skiver økologisk, italiensk salami
  • 50 g økologisk parmesan
  • 100 g økologiske, soltørrede tomater

Tilberedning

1. Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldenbrune og lad dem afkøle.

2. Flæk ciabattabollerne og smør begge halvdele med pesto.

3. Fordel de ristede pinjekerner ud over de smurte underboller.

4. Vask og afdryp frillicesalaten, og fordel den i passende mængde oven på pinjekernerne.

5. Læg herefter 4 skiver italiensk salami, høvlet parmesan og 3-4 soltørrede tomater oven på salaten. Slut af med overbollerne.

Tips:
Rør saften af en halv økologisk lime sammen med pestoen, inden den smøres på bollerne, så bliver smagen endnu mere frisk.

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!