DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 100 g smør
- 250 g hvedemel
- 1 tsk. bagepulver
- 1 knivspids salt
- 50 g Svansø Økologisk rørsukker
- 2 æg
- 4 dl mælk
- 1 pose Svansø Rabarberfyld
Tilberedning
1. Smelt smørret ved lav varme og køl af
2. Kom hvedemel, bagepulver og salt i en skål og bland det sammen
3. Pisk æg og sukker sammen til en skummende og cremet konsistens
4. Kom mælk i lidt ad gangen, og pisk fortsat
5. Tilsæt melblandingen gradvist, mens der fortsat piskes indtil dejen er jævn
6. Kom smeltet smør i dejen og pisk godt igennem
7. Opvarm vaffeljernet
8. Kom først lidt dej i bunden, dernæst ca. 1-1,5 spsk. Rabarber frugtfyld og dernæst et lag dej igen
9. Bag vaflerne i ca. 2-4 minutter (afhængigt af typen af vaffeljern)
TIP: Opbevar dejen på køl, så kan du altid lave friske vafler. Dejen kan holde sig 2-3 dage i køleskabet.
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!