supper

Smagfulde supper til de kolde dage

Kender du det? De travle hverdage, hvor det kan være svært at finde tiden til at stå en hel aften over gryderne i køkkenet? Med vores supper fra Svansø er du sikret den gode smagsoplevelse hver gang, uden du behøver at bruge flere timer i køkkenet.

Hos Svansø ønsker vi at gøre hverdagen så nem for dig som muligt, og derfor har vi skabt en række smagfulde supper til de kølige dage. Med vores fire suppevarianter får du den nemme løsning, hvor der ikke er gået på kompromis med den gode smag. Svansø er nemlig din garanti for skønne produkter af høj kvalitet. Vores produkter er altid udviklet med udgangspunkt i smagfulde råvarer, hvilket sikrer dig den bedst mulige smagsoplevelse.

SMAGSFORSTÆRKER

Udover at supper smager dejligt, som de er, så kan de også med fordel bruges som smagsgiver i andre retter. Mangler du en god tomatsauce til din pasta, kan du eksempelvis tilføje ekstra smag ved at gøre brug af vores tomatsuppe.

NEM HVERDAGSMAD PÅ 5 MINUTTER

Med Svansøs suppesortiment finder du et lækkert udvalg at friske og smagfulde produkter, som du på bare 5 minutter kan forvandle til skøn aftensmad for både store og små. Perfekt til hverdage, hvor tiden er knap.

4 lækre varianter – utroligt mange muligheder.

Suppe er ikke bare suppe. Med supperne fra Svansø har du mulighed for at tilføje dit eget personlige touch og variere dem på et væld af forskellige måder.

Fuldend smagsoplevelsen ved at tilføje lækker topping eller andet smagfuldt tilbehør til din suppe. Prøv fx at rist blandede svampe med timian for at give suppen lidt kant, eller server din suppe med et par lækre ostebrød, som tilføjer en dejlig sprødhed til retten. Find inspiration på fantastisk suppetilbehør herunder.

Mere inspirationSe alle opskrifter

supper

Her finder du supperne fra Svansø

Nedenfor kan du se, hvor du kan finde de lækre Svansø-supper ude på hylderne.