De lækre smagsoplevelser

RÅVARER DER BARE SMAGER

Svansø er din sikkerhed for lækre produkter af høj kvalitet. Vores produkter er altid udviklet med fokus på den gode smag, hvilket garanterer dig en fantastisk smagsoplevelse hver gang.

Hos Svansø hylder vi den gode smag. Gennem nøje udvalgte ingredienser og en unik tilgang til produktudvikling skaber vi løsninger, der gør det let for dig at opnå den gode smag i din hverdag. Vores produkter er enkle at bruge og hjælper dig med at opnå kulinarisk succes.

Uanset om du leder efter lækkert tilbehør eller drømmer om at blive mesterkok i dit eget køkken, så har vi de perfekte løsninger til dig. Udforsk vores udvalg af lækre produkter fra Svansø og find inspiration til, hvordan du kan skabe fantastiske retter, der vil skabe glæde omkring middagsbordet.

DANSKPRODUCEREDE PRODUKTER

KVALITET I HELE VÆRDIKÆDEN

Svansø vil gøre det lettere for dig at tage de gode smagfulde valg i hverdagen.

Vores egne producerede produkter er enten produceret eller pakket i Danmark. På vores fabrik i Hadsten håndterer vi eksempelvis de plantebaserede produkter såsom havregryn, mens vi på fabrikken i Nørre Åby på Fyn producerer saucer, krydderier og andre specialiteter.

Se vores produkter her
OPDAG SMAGENE

God smag hjælper til at spise mere sundt

Smag og konsistens har stor betydning for spiseoplevelsen og også for hvor sundt, vi spiser. Der kan nemlig nemt ryge flere grøntsager indenbords, når der er tænkt over smag og varieret konsistens, og det kan være en stor hjælp til at nå op på de 600 gram frugt og grønt om dagen.

Hvis du smager maden til med grundsmagene surt, sødt, salt, bittert og umami i tankerne, og du samtidig har forskellige former for konsistens til stede, så er du allerede nået rigtig langt!

Her kan du finde inspiration til, hvordan du kan gøre, når du skal i gang med at smage din mad til, og her kan du lære lidt mere om konsistensens betydning for spiseoplevelsen.

5 grundsmage – og en ekstra!

Grundsmagene er fundamentet i tilsmagningen, og udover de 5 grundsmage kan du også arbejde med smagen ”stærk”, som kan hjælpe med at forstærke de andre smage, hvis den doseres rigtigt.

Drej på hjulet og få inspiration til, hvordan du kan arbejde med grundsmagene og fuldende smagsoplevelsen af din mad!

DEN RIGTIGE KONSISTENS

Knaser det nok?

Konsistens eller tekstur er en afgørende del af smagen, og det har stor betydning for hvor god en spiseoplevelse, et måltid er. Det er nemlig en fordel, at der er flere forskellige konsistenser til stede – f.eks. både noget blødt, sprødt og cremet. Det højner mundfølelsen og ses faktisk som et afgørende element i vejen til grønnere måltider. Simpelthen fordi variation i konsistens kan give os lyst til at spise endnu mere grønt. Prøv at eksperimentere med at have forskellige konsistenser til stede, og prøv at give maden et lille løft ved f.eks. at tilsætte noget sprødt på en cremet ret – det er tomatsuppe med croutoner et godt, klassisk eksempel på.

Få inspiration til, hvordan du kan tænke forskellig konsistens ind i dine favoritretter herunder!

ØKOLOGI

ET BREDT ØKOLOGISK SORTIMENT

Hos Svansø dyrker vi den gode, naturlige smag i alle vores produkter, og vi nærer stor omtanke for naturen.

Vores mål er at gøre det endnu lettere for dig at træffe smagfulde valg i hverdagen, og derfor kan du her læse mere om de forskellige mærkninger, som du finder på vores produkter, og hvilken betydning det har for det enkelte produkt.

Økologiske produkter
UDFORSK SVANSØ

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!