Genvejen til den gode smag

Løft dine sandwich til et nyt niveau med vores fire nye økologiske sandwich spread

Leder du efter en smagsgiver til dine sandwich? Sæt gang i smagen med vores unikke Sandwich Spreads! Vi har skabt fire forskellige smagsvarianter, der hver især tilføjer en unik smagsoplevelse til dine sandwiches, burgere, wraps mm.

Vores spreads er både økologiske, plantebaserede og producerede i Danmark, så du kan nyde dem med god samvittighed. Læs mere om de enkelte spreads herunder.

Se opskrifter her
SANDWICH SPREAD

KARRY & GULEROD

Karry er en skøn smagsklassiker i sandwich. Nu får du den i en lækker plantebaseret version, sødet med gulerod.

Er du klar til at tage din sandwich til næste niveau med en unik smagskombination? Prøv vores Sandwich Spread med Karry og Gulerod! Denne spread er lavet med en blanding af karry og gulerødder, som tilsammen giver en varm og krydret smag med et sødt twist fra guleroden.

Svansø Sandwich Spread med Karry og Gulerod er en cremet og smørbar spread, som både er økologisk og plantebaseret. Vores spread er produceret med ærteprotein og solsikkeolie på vores fabrik i Danmark. Prøv den som smagsgiver til din sandwich eller som dip til dine snacks.

 • Prøv den i en lækker plantebaseret club sandwich
 • Perfekt som dip til grøntsager eller kartofler
 • Velegnet som smagsgiver i en lækker burger
SANDWICH SPREAD

KARL JOHAN SVAMPE

Lad skovturen komme til dig med vores nye Sandwich Spread med Karl Johan Svampe.

Er du træt af sandwich uden smag? Prøv noget nyt og lækkert med vores nye Sandwich Spread med Karl Johan Svampe! Denne spread er lavet med karl johan svampe, der er kendt for deres intense umami smag. Kombineret med andre smagsgivere, skaber det en unik smagsoplevelse, der vil tage din sandwich til næste niveau.

Svansø Sandwich Spread med Karl Johan Svampe er en cremet og smørbar spread, som både er økologisk og plantebaseret. Den er lavet med ærteprotein og solsikkeolie. En nem måde at skrue op for smagen i din sandwich. Prøv den som smagsgiver i en lækker grøn sandwich.

 • Prøv den i en lækker svampetoast
 • Velegnet som dip til grøntsagsstænger
 • Perfekt som smagsgiver i en bagel
SANDWICH SPREAD

TOMAT & KRYDDERURTER

Med smag af solmodne tomater og basilikum, giver denne Sandwich Spread dig smagen af Italien samlet i én bid.

Er du på udkig efter en sandwich spread med masser af smag og friskhed? Så prøv vores Sandwich Spread med Tomat og Krydderurter! Denne spread er lavet med en blanding af skønne solmodne tomater og en række forskellige krydderurter, der i en kombination med hinanden tilføjer en fantastisk smag til denne spread.

Svansø Sandwich Spread med Tomat og Krydderurter – En spread til dig som leder efter en skøn, cremet og farverig en af slagsen – fuld af smag, som ovenikøbet er både økologisk og plantebaseret. Tilføj smagen af Italien og skønne solmodne tomater til dine sandwich, burgere, wraps & snacks.

 • Brug den som smagsgiver i en wrap
 • Velegnet som fyld i en panini eller grillet sandwich
 • Skøn som dip til dine grøntsager
SANDWICH SPREAD

Jalapeños

Masser af smag til dine sandwiches!

Er du på jagt efter en sandwich spread med et lille ekstra spark? Så prøv vores Sandwich Spread med Jalapeños! Denne spread er lavet med jalapeños, kombineret med en række andre smagsgivere, der tilsammen giver en varm og krydret smag – Perfekt til at pifte din sandwich op.

Svansø Sandwich Spread med Jalapeños – medium styrke. Et spicy alternativ til dine sandwich, wraps og bagels, der både er plantebaseret og økologisk.

 • Brug den til at spice din burger op
 • Tilføj smag til dine hverdagssnacks
 • Velegnet som smagsgiver i en wrap

UDFORSK PRODUKTERNESe flere produkter

KØB PRODUKTERNE HER

FIND DE FIRE NYE SANDWICH SPREADS I FØLGENDE SUPERMARKEDER: