4 lækre grøntsagsnyheder

Hos Svansø lancerer vi nu fire økologiske grøntsagssupper, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med den gode hjemmelavede smag.

Vi kender det alle sammen. De travle hverdagsaftener, hvor tiden til det gode måltid er knap. Med de nye grøntsagssupper gør vi det muligt for dig, at servere en lækker cremet suppe på under 2 minutter, hvor du ikke behøver at gå på kompromis med den gode smag.

Perfekte at lune sig på på en kold efterårsdag, hvor indendørshyggen er på sit højeste. Eller blot når du skal have en nem og smagfuld frokost med på farten, som endda er fuld af grøntsager. Her på siden har vi samlet en masse inspiration til dit næste suppemåltid, som du kan gå på opdagelse i.

  • 4 lækre økologiske varianter
  • Klar på 2 minutter
  • Kan også nydes kold

Hvad skal suppen smage af?

Drej flasken & find den helt rigtige suppe til dit næste måltid
Dit resultat:
Græskar suppe

Græskarsuppen er en lækker, fyldig og velsmagende efterårssuppe. Afstemt med hvidløg og rød peberfrugt.

Se opskrifter her

SUPPEN PEGER PÅ

DREJ FLASKEN & SE DIT NÆSTE SUPPEMÅLTID
DIT RESULTAT:
Karry suppe

Karrysuppen er en skøn mild suppe med en velafbalanceret smag. Afstemt med hvidløg og citrus. Med bid af peberfrugt. Perfekt at lune sig på, når det kølige vejr banker på.

Se opskrifter her

SUPPEN PEGER PÅ

DREJ FLASKEN & SE DIT NÆSTE SUPPEMÅLTID
DIT RESULTAT:
Gulerod suppe

Gulerodssuppen er en sødmefuld og velafbalanceret suppe. Noter af hvidløg og ingefær. En skøn cremet suppe fuld af grøntsager.

Se opskrifter her

SUPPEN PEGER PÅ

DREJ FLASKEN & SE DIT NÆSTE SUPPEMÅLTID
DIT RESULTAT:
Tomat suppe

Skøn smag af solmodne tomater. Afstemt smag af hvidløg. Cremet og lækker med noter af basilikum. En smagfuld suppe fuld af grøntsager.

Se opskrifter her

Cremet Tomatsuppe

Hvem elsker ikke en cremet god og klassisk tomatsuppe?

Vores Økologiske Tomatsuppe er en cremet version af den klassiske suppe med en dejlig smag af tomater og krydderier. Tomatsuppen skal blot varmes i en gryde eller i mikrobølgeovnen hvis den skal serveres varm, men kan også med fordel serveres kold.

Tomatsuppen kan toppes med f.eks. croutoner og basilikum, lidt fløde eller creme fraiche, eller den kan serveres med brød, f.eks. fuldkornsbrød gratineret med lidt pesto og revet ost.

Sød og mild karrysuppe

En velafbalanceret og mild nyhed, til når det hele bare gerne må gå lidt stærkt.

Vores Økologiske Karrysuppe har en dejlig karrysmag, og smager godt med topping af f.eks. croutoner, ristede solsikkekerner, persille eller ristede kikærter.

Suppen varmes nemt i en gryde eller mikrobølgeovn og så har du en skøn aftensmad klar på 2 minutter.

Gulerodssuppe

En smagfuld nyhed til de køligere efterårsdage.

Den økologiske gulerodssuppe er en nem og lynhurtig måde at servere suppe på de travle hverdage – indholdet skal blot varmes i en gryde eller i mikroovnen.

Suppen har en dejlig smag af gulerod, og kan toppes med f.eks. croutoner, ristede, hakkede mandler, hakkede krydderurter, chilisauce eller en rest kød eller kylling i små tern.

Fyldig græskarsuppe

Nem aftensmadsløsning til de travle hverdagsaftener, uden at gå på kompromis med den gode smag.

Vores Økologiske Græskarsuppe er en fyldig og velsmagende suppe som blot skal varmes op inden servering. Den kan varmes i en gryde eller i mikroovnen.

På suppen kan serveres ristede græskarkerner, frisk peberfrugt i tern eller krydderurter og creme fraiche.

UDFORSK PRODUKTERNESe flere produkter

KØB PRODUKTERNE HER

FIND DE 4 GRØNNE SVANSØ SUPPER
I FØLGENDE SUPERMARKEDER:
FIND DEM OGSÅ I FØLGENDE
ONLINE SUPERMARKEDER: