Ved deltagelse i Svansø’s konkurrencer afholdt på hjemmesiden, gælder følgende konkurrencebetingelser:

1. Generelle betingelser

Konkurrencen der afholdes i forbindelse med Svansø udbydes af Good Food Group A/S – Herredsvej 30 A, 7100 Vejle, Danmark – CVR: 54664028.

Svansø er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien. Præmien kan ikke indløses til hverken kontanter eller andre varer.

2. Hvornår kan man deltage?

Konkurrencen løber til og med d. 11/08.

3. Hvem kan deltage?

Alle personer over 18 år, og som er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Medarbejdere i Good Food Group A/S må ikke deltage.

4. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

Vinderne kontaktes direkte pr. mail. Såfremt der ikke modtages svar tilbage inden for 7 dage, udtrækkes en ny vinder.

5. Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til, at Svansø må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse samt i marketingregi.

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til andre end Svansø.

Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold og opbevares kun så længe, der er saglig grund hertil.

I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som Svansø har registreret om dig. 

Ved deltagelse i Svansø’s konkurrencer afholdt på Facebook og Instagram, gælder følgende konkurrencebetingelser:

1. Generelle betingelser

Konkurrencen der afholdes i forbindelse med Svansø udbydes af Good Food Group A/S – Herredsvej 30 A, 7100 Vejle, Danmark – CVR: 54664028. Når du deltager i konkurrencen, accepterer du samtidig vores konkurrencebetingelser.

Svansø er ikke ansvarlig for at vinderen kan anvende præmien. Præmien kan ikke indløses til hverken kontanter eller andre varer.

2. Hvornår kan man deltage?

Varigheden af konkurrencen bekendtgøres på vores sociale medie kanaler Facebook og Instagram.

3. Hvem kan deltage?

Alle personer over 18 år, og som er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencerne. Medarbejdere i Good Food Group A/S må ikke deltage.

4. Udvælgelse og offentliggørelse af vindere

Vinderne kontaktes direkte på Facebook eller Instagram. Såfremt der ikke modtages svar på Facebook eller Instagram inden for 7 dage, udtrækkes en ny vinder. Ved deltagelse i konkurrencen giver deltagerne samtykke til, at deres navn må blive offentliggjort på kampagnens hjemmeside samt på Facebook- og Instagram.

5. Personoplysninger

Når du deltager i konkurrencerne, giver du samtidig samtykke til, at Good Food Group må registrere og opbevare dine personoplysninger til brug for konkurrencens gennemførelse. Når konkurrencerne er afsluttet og præmierne er uddelt til vinderne, vil dine personoplysninger blive slettet.

I overensstemmelse med persondataloven har du til enhver tid ret til at få indsigt i samt til at korrigere de oplysninger, som Good Food Group har registreret om dig.

UDFORSK SVANSØ

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!