plantebaserede

Den gode smag du kender – nu som plantebaseret

Har du et ønske om at leve mere plantebaseret? Eller er du blot nysgerrig på at prøve nye smagsoplevelser? Så er vores plantebaserede produkter lige noget for dig.

Hos Svansø har vi et ønske om at gøre det lettere for dig at leve et grønnere liv. Derfor har vi udvalgt tre af vores klassiske toppings og udviklet tre cremede, plantebaserede versioner heraf – en aioli, en remoulade og en mayonnaise. Produkterne er perfekte for dig, der ønsker at leve et mere plantebaseret liv.

 

BRUGERVENLIG EMBALLAGE

De plantebaserede toppings kommer i brugervenlige plaskflasker med dropstop, som gør det nemt at dosere i dine sandwichs og wraps, oven på madder samt i små serveringsskåle som dyppelse til fx pommes frites.

MANGE ANVENDELSESMULIGHEDER

Vores plantebaserede toppings har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Prøv dem som dyppelse til burger, pommes frites, grøntsager og andre snacks. De er også velegnede som smagsgivere til lækre grøntsagsretter. Ved at blande de plantebaserede toppings op med ekstra væske, kan du forvandle dem til smagfulde saucer.

Udforsk produkterneSe alle produkter

Her finder du de plantebaserede toppings fra Svansø

Nedenfor kan du se, hvor du kan finde de lækre plantebaserede produkter på hylderne.