Velkomst snack

Det nye år nærmer sig med hastige skridt, hvilket betyder at vi skal have sagt farvel til det forgangne år. Dét skal selvfølgelig fejres med med gode venner, lækre drinks og ikke mindst fantastisk mad, som kan danne rammen for en skøn fejring af årets sidste dag.

Derfor har vi samlet den perfekte nytårsmenu til dig her, hvor du kan lade dig inspirere til både snacks, foret, hovedret og dessert.

Start aftenen ud med at byde dine gæster velkommen med disse sprøde snackmandler, der egner sig perfekt som side-kick til en lækker velkomstdrink. Med blot fire ingredienser kan du hurtigt bikse den simple opskrift sammen.

Farverig forret

Byd gæsterne velkommen til bords med en farverig og festlig forret. Hvad bedre end at starte aftenen ud med at forkæle smagsløgene med en frisk og let suppe?

Med denne opskrift på en lækker grøn gazpacho, har den traditionelle gazpacho fået et farverigt twist, så den nu har en smuk grøn farve. Farven kommer fra avocado og agurk, som giver suppen en helt fantastisk smag. Top suppen med solsikkekerner, der er svitset let på panden, så de opnår en skøn sprødhed der smager virkelig godt ovenpå suppen.

En hovedret med eksplosion af fantastiske smage

Hovedretten er midtpunktet på aftenen og det kan være svært at finde på nye spændende retter år efter år. Vi har gjort det let for dig, og samlet inspiration på en masse fortryllende små retter, som tilsammen kan udgøre aftenens hovedret.

Det gode ved retten er, at den både egner sig godt til kødspiserne samt til dem, som gerne vil undgå at spise kød – uden at du nødvendigvis skal stå og lave flere forskellige retter i køkkenet. Du finder inspiration på den perfekte hovedret lige her.

Fortryllende dessert

Leder du efter en dessert udover det sædvanlige? En dessert som virkelig kan imponere dine gæster, både smags – og udseendemæssigt?

Så er opskriften på disse hindbærbomber lige noget for dig. Med en skøn fyld af forfriskende hindbærmousse, dækket af en fin og farverig glaze, vil dine gæster med garanti blive imponerede. En dessert som virkelig kan udgøre prikken over i’et på en fantastisk nytårsmiddag.