DIN BEDØMMELSE

Marengs med frysetørrede hindbær

  • 25 min.
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Tilberedning

1. Pisk æggehviderne helt stive og tilsæt så flormelis lidt ad gangen, mens der stadig piskes.

2. Knus de frysetørrede hindbær f.eks. gennem en lille sigte eller i en minihakker, og vend dem forsigtigt i marengsen sammen med condimento.

3. Kom marengsen i en sprøjtepose og sprøjt dejen ud i små toppe på en bageplade beklædt med bagepapir.

4. Bag marengsene i ovnen ved 125°C i 40 minutter. Sluk for varmen og lad marengsene afkøle i ovnen, med ovnlågen lukket.

5. Pynt de afkølede marengs med frysetørret hindbær lige inden servering.

 

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!