DIN BEDØMMELSE

Grissini

  • 30 minutter (1,5 times hævetid)
  • 4 personer
Rated 4 out of 5
Grissini"

Ingredienser

Tilberedning

1. Opløs gæren i vandet.

2. Bland hvedemel, grahamsmel, salt og halvdelen af solsikkekernerne i en stor skål og lav en fordybning i midten.

3. Hæld gærblandingen og olien i, og bland det hele til en dej.

4. Ælt dejen grundigt i minimum 5 minutter.

5. Lad dejen hæve lunt i ca. 1½ time.

6. Del dejen i 30 dele, som hver rulles ud til ca. 20 cm og maksimalt 1 cm i diameter.

7. Pensel stængerne med lidt olivenolie og rul dem i den resterende halvdel af solsikkekernerne.

8. Drys også med lidt havsalt, og læg stængerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 20 minutter ved 225°C.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!