DIN BEDØMMELSE

Sundere banankage uden mel og sukker

  • 50 minutter
  • 6 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 3 hele æg
  • 45 g Svansø Blomsterhonning
  • 110 g Svansø Grovvalsede havregryn (blendet til fint mel)
  • 30 g Svansø Hasselnødderkerner
  • 1,5 spsk. solsikkeolie
  • 3 modne bananer
  • 1 banan til toppen af kagen

Tilberedning

1. Pisk en let og luftig æggesnaps af æg og blomsterhonning.

2. Blend i mellemtiden havregryn til fint mel.

3. Når æggesnapsen er let og luftig, vendes solsikkeolien deri.

4. Mos de modne bananer helt ud. Vend bananerne i æggensapsen efterfulgt af de blendede havregryn.

5. Bekæld en brødform med bagepapir. Hæld banankagedejen deri.

6. Halver en banan og placer den på toppen af kagedejen.

7. Bag banankagen i ovnen ved 180° C i 35-40 minutter – til den har sat sig.

Afkøl og nyd!

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!