DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 100 g Svansø Mandelmel
- 1 dl sukkerlage (af ½- ¾ dl rørsukker og ½ dl vand)
- Chokolade til overtræk
- Pynt f.eks. Svansø Frysetørrede hindbær
Tilberedning
1. Kog en sukkerlage af vand og rørsukker, og lad den afkøle let.
2. Rør mandelmel godt sammen med sukkerlage, start med lidt over ½ dl. lage og tilføj så lidt ad gangen, indtil konsistensen er som blød marcipan.
3. Ælt marcipanen godt igennem, og tril så små kugler af marcipanen.
4. Dyp kuglerne i smeltet chokolade og drys med frysetørrede hindbær.
Marcipanen kan også bruges som ingrediens i den hjemmelavede konfekt og tilsættes smag efter ønske.
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!