DIN BEDØMMELSE

DESSERTPIZZA
MED MASCARPONE, BRÆNDTE FIGNER I KARAMEL OG FRISKE BÆR

  • 10 minuter
  • 4 stk.
Rated 4 out of 5
DESSERTPIZZA<brMED MASCARPONE, BRÆNDTE FIGNER I KARAMEL OG FRISKE BÆR" itemprop="image">

Ingredienser

Tilberedning

Lun pitabrødene ca. 30 sekunder til 1 minut på hver side, på en grillrist over bål, hvor det kun er gløderne der er tilbage.

Smør derefter pitabrød med mascarponecreme. Top med de brændte figner i karamel, et mix af friske bær, mynte og frysetørrede jordbær. Top til sidst med akaciehonning og drys med hasselnøddeflager.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!