DIN BEDØMMELSE

Cantuccini med mandler

  • Cantuccini med mandler
  • 40 stk
Rated 4 out of 5
Cantuccini

Ingredienser

Tilberedning

Tænd ovnen på maks og med varmluft, og lad den blive godt varm.

Pisk æg og sukker sammen til en æggesnaps.

Sigt hvedemel og bagepulver i. Tilsæt salt og rør det hele godt sammen.

Tilsæt hele mandler og ælt dejen godt sammen.

Beklæd en bageplade med bagepapir og form med hænderne to aflange ”brød” med en længde på ca. 30 cm i længden og 5 cm i bredden.

Skru ovnen ned på 180°C varmluft.

Pensl brødene med fløde og sæt dem ind i ovnen. Bag dem i ca. 25 minutter, til de er gyldne udenpå.

Lad brødene køle af i 5 minutter og skær dem herefter på skrå til små cantuccini med en tykkelse på ca. 2 cm. Brug hertil en brødkniv.

Læg cantuccini tilbage på bagepladen med den skårede side nedad og bag dem yderligere i 15 minutter til de er gyldne og sprøde. Hold godt øje med dem efter 10 minutter.

Opbevar dem i en lufttæt beholder, efter de er kølet helt af.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!