DIN BEDØMMELSE

Pizza-brud med solsikkekerner

  • 10 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1.Smelt smørret i en lille gryde og tilsæt mælk og vand.

2. Rør gæren ud heri, og tilsæt så salt og æg.

3. Tilsæt havregryn, rugmel og ca. halvdelen af hvedemelet, og rør godt sammen.

4. Tilsæt resten af hvedemelet lidt ad gangen, og rør godt igennem, evt. på røremaskine.

5. Lad dejen hæve tildækket ca. 30 minutter.

6. Kom dejen ud på et meldrysset bord, og tryk den lidt flad.

7. Kom pizzatopping, æg, revet mozzarella og solsikkekerner på dejen, og fold den sammen.

8. Skær nu dejen på kryds og tværs, og fold den undervejs, så fyldet bliver blandet med dejen, men ikke æltet ind i dejen.

9. Tag lidt dej ad gangen og sæt på en bageplade beklædt med bagepapir.

10. Drys evt. med lidt ekstra solsikkekerner og lad efterhæve ca. 20 minutter.

11. Bag ca. 20-25 minutter ved 180 grader

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!