DIN BEDØMMELSE

Nøddekager med hasselnødder

  • 1 time og 15 minutter
  • 60 kager
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 150 g Svansø Hasselnødder
  • 300 g stuetempereret smør
  • 180 g sukker
  • 1 tsk. bagepulver
  • 350 g hvedemel
  • 1 nip flagesalt

Tilberedning

1. Kom hasselnødder i en foodprocessor eller minihakker og blend, til de er helt finthakkede.

2. Kom hasselnødderne i en skål sammen med smør i tern, sukker, hvedemel, bagepulver og et nip flagesalt.

3. Ælt alle ingredienserne godt sammen til en homogen dej.

4. Stil dejen på køl i 35 minutter.

5. Tænd ovnen på 200°C almindelig ovn.

6. Beklæd en bageplade med bagepapir.

7. Tril dejen til små kugler, placer dem på bagepladen og giv kuglerne et tryk med en gaffel – først på den ene led og derefter den anden led.

8. Bag nøddekagerne i ca. 10-12 minutter til de er gyldne.

9. Lad dem afkøle på en bagerist, inden du spiser dem. De bliver sprøde, når de er afkølet.

10. Opbevar i en lufttæt beholder.

Produkt i opskriften

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!