DIN BEDØMMELSE

Grissini sticks med aiolidip

  • 2 timer
  • 30 stk.
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 3 dl lunkent vand
  • 10 g gær
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. flagesalt
  • 375 g hvedemel
  • Serveringsforslag:
  • Svansø Aioli

Tilberedning

OBS! Dejen er æltet på en røremaskine.

1. Opløs gæren i det lunkne vand.

2. Tilsæt olivenolie og salt. Kom hvedemelet i lidt efter lidt og ælt dejen glat og smidig ved mellemhastighed.

3. Kom et klæde over skålen og lad dejen hæve lunt i 1 time.

4. Kom dejen ud på et bord og slå den sammen. Del dejen i fire stykker, og rul hvert stykke ud til en lang stang på ca. 16 cm.

5. Skær 8 stykker dej og rul hvert stykke dej ud til en lang stang på ca 20 cm.

6. Beklæd en bageplade med bagepapir og kom alle stængerne derpå. Lad dem efterhæve i 40 minutter.

7. Tænd ovnen på 180°C varmluft.

8. Bag stængerne til de er gyldne og sprøde.

9. Lad dem afkøle og server med aiolidip.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!