DIN BEDØMMELSE

Chicken/bacon bites

  • 30 minutter
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Skær kyllinginderfilet i mindre stykker, så der bliver 20 stykker i alt. Rør kyllingestykkerne sammen med chilipesto. 

2. Del osten i 20 stykker.

3. Rul baconstykkerne med et stykke kylling og et stykke ost i hver.

4. Fordel lidt honning over alle stykkerne.

5. Drys med havsalt og peber.

6. Placér stykkerne på en bagerist, og bag dem i ovnen ved 220 grader i ca. 20 minutter, til stykkerne ser lækre og sprøde ud.

7. Servér med Svansø aioli med estragon som dip.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!