DIN BEDØMMELSE

Funghi Ripieni

  • 30 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 2 spsk. Svansø Pinjekerner
  • 12 store champignoner
  • ½ glas soltørrede tomater
  • ¼ frisk, rød chili
  • 2 fed presset hvidløg
  • 2 spsk. hakket persille
  • ½ tsk. finthakket rosmarin
  • 2 spsk. Svansø Olivenolie
  • ½ tsk. havsalt
  • Friskkværnet peber
  • 50 g parmesanost

Tilberedning

1. Hak pinjekernerne og rist dem på en tør pande, til de bliver gyldne.

2. Rens champignonerne, skær stokken af (gem dem) og udhul forsigtigt champignonerne med en lille ske.

3. Dræn de soltørrede tomater for olie og hak dem.

4. Champignonernes stokke og den friske chili hakkes også.

5. Bland soltørrede tomater med stokke, pinjekerner, chili, hvidløg, persille, rosmarin, olivenolie og havsalt – smag til med peber.

6. Fordel fyldet i de 12 champignoner og drys med lidt reven parmesanost.

7. Gratiner dem i ovnen i ca. 20 minutter ved 200° C og server dem lune.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!