DIN BEDØMMELSE

Spiedini di Gamberi

  • 1 time og 15 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Placer træspyddene i en beholder med vand, og lad dem trække i mindst 30 minutter.

2. Bland aioli med rød peber, persille, citronsaft og pesto. Smag til med havsalt og friskkværnet peber.

3. Befri tigerrejerne for skallen, men lad halevifterne sidde.

4. Mariner tigerrejerne i 1/3 af aioliblandingen i mindst 30 minutter, og sæt derefter 2-3 tigerrejer på hvert træspyd.

5. Placer tigerrejerne i et ovnfast fad og lun dem i ovnen ved 200°C i 8-10 minutter.

6. Server de lune tigerrejer med sprød, grøn salat og groft brød, og anvend resten af aioliblandingen som dip.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!