DIN BEDØMMELSE

Ingredienser

Tilberedning

1. Pluk forsigtigt de største blade af det røde spidskål. Gem 8 af dem. Finsnit de resterende blade.

2. Varm en pande op, og kom solsikkekernerne på sammen med honningen. Lad dem riste ved middel varme, mens du forbereder resten.

3. Skær tofuen ud i lange stave, og steg dem på en pande på alle sider.

4. Snit spinaten og skær skiver af avokadoerne.

5. Smør et lag hummus og avocadocreme i bunden af kålbladet.

6. Top med frisk avokado, spinat, stegt tofu, edamamebønner og honningristede solsikkekerner.

7. Afslut med chilipesto eller cremet frisk dressing.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!