DIN BEDØMMELSE
Ingredienser
- 25 g gær
- 3 dl lunkent vand
- 500 g fuldkornsspeltmel
- 1 spsk. Svansø Jomfru Olivenolie
- 1 tsk. havsalt
- 2 glas Svansø Pizzatopping
- 400 g hakket oksekød
- 2 fed presset hvidløg
- 1 glas grillede artiskokker
- 1 glas soltørrede tomater
- 1 glas artichokepesto
- 250 g revet Emmentalerost
- Oregano
Tilberedning
1. Rør gæren ud i det lunkne vand.
2. Tilsæt mel, olie og salt.
3. Ælt dejen godt sammen og lad den hæve lunt i minimum 30 minutter.
4. Del dejen i 2 og rul stykkerne ud på et meldrysset bord, så de passer til to mindre bageplader (40x30cm).
5. Placer de flade pizzabunde på bagepapir og smør pizzatopping på.
6. Bland oksekødet med hvidløg og tril kødet til små kugler.
7. Top pizzaerne med oksekødskugler, artiskokker og soltørrede tomater.
8. Fordel artiskokpestoen tilfældigt ud over de to pizzaer og drys med revet ost og oregano.
9. Bag pizzaerne i 20 minutter i en 200°C varm ovn.
Serveringstip:
Server pizzaerne sammen med grøn salat og Svansø Økologisk Crème Fraîche Dressing.
Produkt i opskriften
GOD SMAG I GODT SELSKAB
Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.
Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.
Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!