DIN BEDØMMELSE

Veganske grøntsagsdeller

Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

Grøntsagsdeller
1. Kog quinoaen efter pakkens anvisning (1 del quinoa til 2 dele vand. Kornene renses under koldt vand inden tilberedning. Kogetid ca. 15 minutter, hviletid 5 – 10 minutter).

2. Knus hørfrø i en morter eller en minihakker.

3. Hæld kogende vand over og lad trække i 10 minutter.

4. Kør kikærter, løg, hvidløg, squash og persille i en minihakker til det er helt fint i konsistensen.

5. Bland grøntsagerne i en skål sammen med hørfrø og den færdigkogte quinoa.

6. Tilsæt mandelmel, almindeligt mel, salt og skallen fra 1 citron.

7. Rør hele blandingen godt sammen.

8. Form grøntsagsfarsen til små deller.

9. Tril dem i sesamfrø, og læg dem på en bageplade med bagepapir.

10. Bag de små deller i ca. 15 minutter ved 200°C.

11. Lad dellerne køle kort af, og kom dem på et træspyd klar til anretning.

Artiskokdip
1. Dræn artiskokkerne for olie.

2. Kom dem i en minihakker og kør, til du har en cremet, men grov masse.

3. Tilsæt planteyoghurt, hvidløg, citron, persille samt salt og peber. Blend igen.

4. Anret i en skål og brug som dyb til dine quinoadeller.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!