DIN BEDØMMELSE

Glutenfri Sandwich

  • 45 minutter
Rated 4 out of 5
Glutenfri

Tilberedning

1. Blend kerneblandingen, så den bliver melagtig i konsistensen.

2. Brug en kraftig stavblender eller en foodprocessor.

3. Tilsæt æg og grøn pesto til den blendede kerneblanding og form 8 flade sandwichboller.

4. Bag bollerne i ovnen ved 170 grader i ca. 30 minutter.

5. Flæk de afkølede boller, og smør begge halvdele med aioli.

6. Byg videre med salat og tyndskåret pålæg.

Velbekomme!

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!