DIN BEDØMMELSE

Fyldte champignon med chilipesto

  • 25 minutter
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

  • 12 mellemstore champignon
  • 1 spsk. finthakket løg
  • 1 fed revet eller presset hvidløg
  • 100 g bacon i tern
  • 1 spsk. Svansø olivenolie
  • 1 glas Svansø chilipesto
  • 1 dl. panko
  • 1 dl. fintrevet parmesan
  • 2 tsk. finthakket frisk timian
  • 1 tsk. fintrevet citronskal
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk. Frisk persille eller basilikum
  • 1 tsk. Fintrevet citronskal

Tilberedning

1. Rengør champignon, fjern stokkene og læg champignon med åbningen opad i et smurt ildfast fad.
2. Hak stokkene fint og steg dem sammen med løg, hvidløg og bacon i olivenolie i 1-2 minutter
3. Afkøl blandingen lidt og bland med chilipesto, panko, parmesan, timian, citronskal og salt.
4. Rør blandingen godt sammen og fyld den i champignonerne
5. Bag de fyldte champignons i på grill eller i ovnen ca. 10 minutter ved 200°C
6. Pynt med hakket persille eller basilikum og citronskal

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!