DIN BEDØMMELSE

Bulgursalat med kyllingespyd

  • 1 time
  • 4 personer
Rated 4 out of 5

Ingredienser

Tilberedning

1. Sæt grillspyddene i blød i en kande med varmt vand i ca. 30 minutter.

2. Skær kyllingekødet ud i tern, og mariner dem i Hoisin-saucen i 30 minutter.

3. Sæt kyllingekødet på spyddene og rul dem i sesamfrø.

4. Bag kyllingespyddene i ovnen ved 200°C i ca. 20 minutter.

5. Kog bulguren efter anvisningen på posen.

6. Hak chili, forårsløg, koriander og mynte. Skær squash i tern og halver cherrytomaterne.

7. Rist cashewnødderne på en tør pande.

8. Dræn den færdigkogte bulgur og hæld den over i en stor skål.

9. Rør limesaft og olivenolie i og tilsæt chili, forårsløg, koriander, mynte, squash, cherrytomater, cashewnødder og rosiner.

10. Rør godt rundt og smag til med salt og peber.

11. Serveres sammen med de lune kyllingespyd og sød chilisauce.

GOD SMAG I GODT SELSKAB

Hos Svansø er vi dybt passionerede i alt, hvad vi foretager os. Vores produkter er fyldt med god smag og er udelukkende baseret på rene råvarer af høj kvalitet. Det skal være en glæde at leve sundt, og hvad enten du søger smagfuldt tilbehør til dine retter eller drømmer om at blive mesterbager i dit eget køkken, så har vi de rette grønne løsninger til dig.

Svansø er god mad i godt selskab. Derfor har vi her samlet god inspiration til, hvordan du kan skabe smagfulde retter, der giver god stemning omkring middagsbordet. Du kan blandt andet gå på opdagelse i vores brede sortiment af skønne olier, dressinger og supper samt specialiteter som aioli og pesto. Du kan også lade dig inspirere af vores smagfulde opskrifter samt læse mere om råvarerne og historien bag Svansø.

Velkommen til vores univers af god smag og grønne løsninger!